Coronavirus – Tandartsenpraktijk Rijnsburgersingel – Leiden

Coronavirus

Maatregelen i.v.m. het coronavirus

Wij zijn geopend voor alle reguliere behandelingen. Een aantal maatregelen is van toepassing:

Als u besmet bent (positieve test) of er het vermoeden bestaat dat u besmet bent kunt u geen afspraak maken. In die gevallen kunt u in het geval van een pijnklacht de praktijk bellen, u mag niet naar de praktijk komen. 

Vanaf 23-3-2022 is het dragen van een mondkapje in de wachtkamer niet meer verplicht. Mocht u het prettig vinden om een mondkapje te gebruiken dan kan dat natuurlijk.

I.v.m. het coronavirus geven wij geen hand. Bij binnenkomst kunt u de handen desinfecteren. Daartoe staat een pompje opgesteld met alcoholgel. Voor een behandeling wordt u verzocht te spoelen met waterstofperoxideoplossing 1,5%. Dit zetten wij voor u klaar in de behandelkamer.

Kom op tijd op uw afspraak maar niet eerder dan 5 minuten voor aanvang. Kom zo mogelijk alleen. Kinderen of mindervaliden liefst maar met 1 begeleider en kinderen die geen afspraak hebben niet meenemen. Probeer afstand te houden in de wachtkamer.

Coronavirus

Op deze pagina vindt u de laatste informatie en adviezen over het coronavirus. De informatie is afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl.

Coronavirus en uw mondzorg

De meeste coronamaatregelen in de mondzorgpraktijk, zoals de vragen vooraf aan een behandeling  en 1,5 meter afstand houden, zijn vanaf 23 maart verleden tijd. Wel blijft het natuurlijk van belang dat je het meldt als je klachten hebt die kunnen duiden op corona. En zeg je afspraak op tijd af als je in quarantaine zit. Houd je verder aan de adviezen van de overheid.

Ga naar allesoverhetgebit.nl

Zelftest: Corona-vragentest

Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.

Start de test

Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.
Ga naar thuisarts.nl

Landelijk informatienummer

Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

0800-1351 Bel informatienummer

Overige nuttige links

Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.

Tandartsenpraktijk Rijnsburgersingel in Leiden

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op